CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Legacy Game Backup
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Mar 05, 2002, 05:50 PM
leadan leadan is offline
Veteran
 
Join Date: Apr 2001
Location: england
Posts: 591
Default 'no cd' help please

sponsored links

 
I have got a back up of harry potter for the pc,on the cd is a patch for 'no cd'.

I have installed the game and then copied the patch from the cd to the game directory but I still get the 'insert correct disc ' message

Any help please
  #2  
Old Mar 06, 2002, 07:44 AM
weewinkie weewinkie is offline
Veteran
 
Join Date: Aug 2001
Location: UK
Posts: 597
Default

Have you deleted the orginal .exe ( The same icon as the crack that you applied) from the game directory?
  #3  
Old Mar 06, 2002, 05:16 PM
leadan leadan is offline
Veteran
 
Join Date: Apr 2001
Location: england
Posts: 591
Default

When I copy the patch from the cd to the game directory it asks ".......already exists,do you want to replace it " so I click ok but the game still says incorrect disc.

I have tried opening the patch file and it says "the application has failed to start because window.dll was not found.Re-installing the application may fix this"
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 03:35 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved