CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Operating System Forums > Windows ME
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


 
 
Thread Tools Display Modes
  #13  
Old May 12, 2003, 05:44 PM
Stevie boy Stevie boy is offline
Veteran
 
Join Date: Apr 2001
Location: Scotland
Posts: 695
Default

sponsored links

 
So, there is something wrong then?
Steeve.
  #14  
Old May 12, 2003, 05:46 PM
Memphis Memphis is offline
Veteran
 
Join Date: Jan 2001
Posts: 1,821
Default

Well, aparently not, I just find it bizarre.
  #15  
Old May 12, 2003, 11:42 PM
keiste_ahia keiste_ahia is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: Iowa
Posts: 95
Default

dont frett it... it shuts down like that cause ur usin an ATX board... there is a way 2 make it do that as they have been talkin bout... but theres no need... its better 4 the computer 2 shut itself off... thats y they made it like that... i dono y it didnt do that b4 u formatted... prob some glitch... if it really bothers ya go in2 the bios and change ur power management settings... but theres really no need 2 frett bout it... good luck and take care

james
  #16  
Old May 13, 2003, 03:54 PM
MasterMind MasterMind is offline
Veteran
 
Join Date: May 2001
Location: Pune, Maharashtra, India
Posts: 3,219
Default

Well... I have also seen Mainboards, especially Mercury 810 boards... with AT standards and PSU.... still soft off.... but the CDROM LED and IDE activity LED stays ON till you physically push the switch to OFF.
  #17  
Old May 13, 2003, 07:08 PM
Stevie boy Stevie boy is offline
Veteran
 
Join Date: Apr 2001
Location: Scotland
Posts: 695
Default

***********.jetway.com.tw/evisn/index.html 542C

That's the board. I've always had to switch it on and off, switch stays in when switched on, I think I've said all that already.

I can't find the bit in the bios or device manager that Mastermind mentioned.
It doesn't worry me but, I'd like to know how to make it do what it used to.
Steeve.

Last edited by Stevie boy; May 15, 2003 at 10:23 AM.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem booting from ASRock K7VT2 [; ; winME] celtickev Windows ME 0 Oct 05, 2003 03:40 PM
Slight Problem with magic 3.1 install arsh PS2 Modchip Help & Installation 1 Aug 04, 2003 09:23 AM
How to update modem drivers? [Mine; AMD K6 500; winME] Stevie boy Windows ME 5 Jul 29, 2002 08:58 AM
Another lite-on 24102b problem! [asus; a7a266; winME] mjw155 CD-R & CD-RW 5 Feb 07, 2002 08:41 AM
A problem with my CD writer not solved by anything in the FAQ, help needed! [Me; ; winME] buckles983 CD-R & CD-RW 3 Feb 03, 2002 05:06 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:14 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved