CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Operating System Forums > Windows ME
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Jul 12, 2003, 12:59 PM
dpmanx1 dpmanx1 is offline
Veteran
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 797
Unhappy Internet problems [; ; winME]

sponsored links

 
When I try to connect using juno or netzero
it says failed to connect to our server (netzero)
When i use aol it connects but I can not connect to any websites.
When I tried using a proxy it worked!
Is there any way I could surf websites without using a proxy.
Could there be something wrong with my internet settings?

Does anyone know how to solve this problem?
  #2  
Old Jul 12, 2003, 01:39 PM
konni3x konni3x is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2001
Posts: 353
Default

r u running a firewall program?
  #3  
Old Jul 12, 2003, 05:04 PM
dpmanx1 dpmanx1 is offline
Veteran
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 797
Default

no
  #4  
Old Jul 13, 2003, 07:33 PM
dpmanx1 dpmanx1 is offline
Veteran
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 797
Default

anyone?
  #5  
Old Jul 13, 2003, 07:40 PM
Van Nugent Van Nugent is offline
suspended
 
Join Date: Sep 2000
Location: U.S.A.
Posts: 6,779
Default

You need to remove the AMR modem and the USB modem that you just bought from Device Manager then reboot to let Windows detects the AMR modem. When Windows asks you for the driver, point to the folder you have the driver for the AMR.
  #6  
Old Jul 13, 2003, 08:06 PM
Van Nugent Van Nugent is offline
suspended
 
Join Date: Sep 2000
Location: U.S.A.
Posts: 6,779
Default

dpmanx1, you open 2 threads (1 here and 1 in Drivers) asking help on your modem/internet problem. But it seems to me that you did not (or have not yet) try what I suggested in Drivers and come here to ask for help again. Why? That's a waste of your time and others' you know.

Last edited by Van Nugent; Jul 13, 2003 at 08:09 PM.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I Am Having MAJOR Problems With Internet Explorer! Need Help! [Dell; ; winXP] ThreeD Windows XP 8 Dec 20, 2009 01:49 PM
Internet Problems [; ; winME] Ango Windows ME 2 Apr 07, 2003 01:20 PM
Problems accessing certain sites with Internet Explorer Version 6 [; ; winME] Eclipse1178 Windows ME 6 Nov 27, 2002 11:07 PM
problems with Internet Explorer 6 [HP; ; winME] Eclipse1178 Windows ME 0 Aug 25, 2002 09:34 AM
problems with Internet Explorer version 6 [HP; ; winME] Eclipse1178 Windows ME 1 Jul 22, 2002 07:27 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:48 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved