CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Device Driver Questions
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Aug 12, 2002, 02:17 PM
HartBreaker HartBreaker is offline
Veteran
 
Join Date: May 2001
Location: Wards 14 & 15
Posts: 944
Angry Still having problems installing drivers...

sponsored links

 
This is an on-going problem. Iím still none-the-wiser.

Every time I try to install the VIA 4 in 1 drivers, I get an error message saying:-

SURegCreate failed!

This number is the heading for the dialogue box:-

Enum\PCI\VEN_1106&DEV_0305&SUBSYS_80421043&REV_03\ BUS_00&DEV_00&FUNC_00

Iíve tried installing all different version of the 4 in 1 drivers. Every one fails. I have to re-boot each time which Ďhangsí the computer on re-boot. I them have to boot in Ďsafeí mode and delete the entries from Device Manager which have a little red X displayed on them.

These are:-

CPU to AGP Controller
PCI to ISA Bridge

I then re-boot and Windows find new devices and asks me if I would like to install the drivers. I let Windows find the drivers on the computer. It always finds the bog-standard Micro$oft drivers and installs these. I then re-boot and this time It starts up as normal.

Iíve tried installing the following versions:-
4.24, 4.32, 4.34, 4.35, 4.36, 4.37 and 4.40. Always the same problem.

The only reason I want to install the latest drivers is because I told this will solve another little problem Iím having when deleting large files or a large number of files. My computer always Ďfreezesí for anything up to 90 seconds when I attempt this operation.

If any one has experienced this or has any answers or suggestions to make, please do. Iím really getting tired of this!

Jessica
  #2  
Old Aug 12, 2002, 06:27 PM
Van Nugent Van Nugent is offline
suspended
 
Join Date: Sep 2000
Location: U.S.A.
Posts: 6,779
Default

Are you sure your mobo has VIA chipsets?
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problems installing linux on v1.1 xbox OPTIMUS-CRIME Video Game Backup - Xbox 0 Apr 08, 2003 10:07 AM
Official Windows XP SP1 Download Here!!! Badidoh Open to All Computer Related Topics 26 Sep 15, 2002 05:06 PM
Problems installing a network card [Self-Built; ; win98SE] AlienZombie Windows 98 5 Sep 10, 2002 11:49 AM
Need Help Installing CDROM Drivers in DOS on old 486 sblake Device Driver Questions 16 May 26, 2002 08:38 PM
cpu for k7s5a mother board lhys09915 Consumer's Opinion 8 May 20, 2002 02:38 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:08 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved