CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Open to All Computer Related Topics
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Jan 25, 2004, 09:15 PM
hwjchim hwjchim is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Illinois
Posts: 157
Default error page..how do i set the page

sponsored links

 
how do i set the default page for my IE
when there's an error and it can't reach that page..

example..
in IE if i typed in www.afjdka.com
and there was no such sight called..
www.afjdka.com

it'll give me this page:
C:\WINDOWS\soulzyyoy.htm#***********.yahoo.com/

is there anyway to change that to
something like
www.yahoo.com ?
or so?
thanks
Reply With Quote
  #2  
Old Jan 25, 2004, 10:58 PM
Insomniac Insomniac is offline
Veteran
 
Join Date: Jul 2000
Location: Sydney, Australia. Where else would you want to live?
Posts: 5,746
Default

Does anyone know how to translate this from Swahili?

I have no idea what you are on about.

What are you trying to do, set your homepage?


-------------------------------------------
**Please help save Ewandew**
Reply With Quote
  #3  
Old Jan 25, 2004, 11:08 PM
ElaineM ElaineM is offline
suspended
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 3,801
Default

I believe that he wants to set the default page that comes up when a site is not found. It seems to me as if he needs to find the source of the problem before worrying about this.
Reply With Quote
  #4  
Old Jan 25, 2004, 11:18 PM
Insomniac Insomniac is offline
Veteran
 
Join Date: Jul 2000
Location: Sydney, Australia. Where else would you want to live?
Posts: 5,746
Default

That's what I first thought, but then denial stepped in.

How does anyone expect to set a homepage if it can't connect to a server for whatever reason?


---------------------------------------------
**Please help save Ewandew**

EwanWho, Ewandew!
Reply With Quote
  #5  
Old Jan 26, 2004, 12:02 AM
motojeff motojeff is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 258
Default

actually, when I mistype a http, I go to a msn search page, which i find
really annoying. how do you change it, as he asked? It's annoying
because what you typed in the address bar is replaced by the msn
link. I just want to re-edit what I typed before...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help with velvet elvis set thecolonel CD Graphics & Karaoke 3 Jul 19, 2005 10:32 AM
Footer on the bottem of a web page, I do I make sure it prints w/ the page? bnbhoha Open to All Computer Related Topics 2 Feb 17, 2003 02:34 PM
how to choose which page will be your first page people will see on your website Eclipse1178 Open to All Computer Related Topics 2 Nov 07, 2002 06:38 PM
web page opening in new window - how to set new window size ellal Open to All Computer Related Topics 6 Oct 13, 2002 05:50 PM
Yet another CRITICAL Microsoft IE patch!!! Lazza Open to All Computer Related Topics 13 May 17, 2002 07:03 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:37 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved