CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Video Game Backup - Xbox
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Oct 22, 2002, 10:55 PM
Fadywwf316 Fadywwf316 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: NJ, USA
Posts: 112
Default xbox live and backups?

sponsored links

 
Hey i got a question, is there a way for MS to make sure that backups dont run on xbox live (something like warez on pc where u cant play it online cuz of invalid cd keys), or if not, do u think cd keys will be coming to xbox live?
  #2  
Old Oct 23, 2002, 12:02 AM
jamieshan jamieshan is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Canton, OH-USA
Posts: 230
Default

I read somewhere that the newer games released will have some kind of program that checks your bios, and if it isn't a particular one it will upgrade your bios so your chip won't work. I could be wrong but this is what I heard.
  #3  
Old Oct 23, 2002, 02:23 AM
JBNinja99 JBNinja99 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: SC
Posts: 73
Default

all i know is that i heard a rumor that if M$ catches you using a backup on live they tear up your subscription. but again this is speculation. i myself have tested burned beta versions of the game, which do work. and as far as the bios upgrade, i had moto gp update my bios and lost my evoX. but i went back into my xbox and put evoX back on and renamed the live dash to correspond with ms dashboard. now i read xbox-scene that a guy tried the go-live option on unreal beta and it crashed his xbox. something with the updated bios needed and evoX not working. but don't get freaked out, he did something else, i forgot what it was (it's listed on the site) and he fixed his box. so i don't know about any of you guys, but i won't be trying to play backups on live for a while.

jb
  #4  
Old Oct 23, 2002, 07:58 AM
MISKIN MISKIN is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: KENT ENGLAND
Posts: 95
Default

hi people i have 3 modded xbox's but only 1 has the evo dashboard on it so if i use a xbox that has'nt got evo dashboard installed just the ms dashboard i should have no problems with xbox live...unless they find out im playing backups........correct or have i missed something???
  #5  
Old Oct 23, 2002, 08:41 AM
Fadywwf316 Fadywwf316 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: NJ, USA
Posts: 112
Default

yea i dunno MISKIN thats a great question, cuz i still have the regular dash with the xecutioner bios, so if anyone knows if its just a dash thing let us know pls.
  #6  
Old Oct 23, 2002, 11:27 AM
OINGOMAN2000 OINGOMAN2000 is offline
Veteran
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 523
Default

god i wish i understood all the bios things..... Is xbox live any good?
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Able to play backups with XBox Live? Aggmann Video Game Backup - Xbox 13 Jan 04, 2004 09:46 PM
Xbox LIVE...query. Subject backups? spunky69 Video Game Backup - Xbox 1 Dec 28, 2003 09:12 AM
Xbox Live, Matrix, and backups prime Video Game Backup - Xbox 5 Nov 20, 2002 04:35 PM
backups on xbox live?? JBNinja99 Video Game Backup - Xbox 0 Aug 14, 2002 10:44 PM
Will xbox backups work on xbox live the same as the originals do IS IT ME OR AM I THE MAN Video Game Backup - Xbox 6 Aug 06, 2002 07:05 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:18 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved