CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Legacy Game Backup
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


 
 
Thread Tools Display Modes
  #7  
Old Aug 21, 2002, 02:33 PM
nickgen nickgen is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: united kingdom
Posts: 153
Default

sponsored links

 
justv a thought u have chipped your psx i hope
  #8  
Old Aug 21, 2002, 02:40 PM
crackpot76 crackpot76 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: uk
Posts: 260
Default

resident evil 3 needs to be patched first befor you burn it back to disc as it as modchip protection i had to patch it as well for my plug mod
to make this game work you will need cdrwin to creatate the image on your you hard drive first then you you can download the patch at megga games come then ppf o matic to apply the patch and then reburn to disc with cdrwin
  #9  
Old Aug 22, 2002, 05:01 AM
zellar zellar is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: mississauga,canada
Posts: 154
Exclamation RE3

I'm trying to back-up RE3 nemesis.It's the NSTC version and I went to megagames and their wasn't a patch for the NSTC version. Today I tried CDRWIN on it and it still didn't work. Oh yes, I have the starchip in my PS2. I bought the game used and I noticed that it's pretty scratchy. Could that be the reason for it not backing up? Although it plays in my PS2. Also the game Spyro the dragon 3 when I put it in my PS2 it stops playing and puts a Red Stop sign on the screen saying the console has been modified and a phone # to call. Does the patch for this game get rid of this protection. ALL these questions. I think it's cheaper just to buy the back-up!!!!!. It's my not being able to do it that keeps me going on it!!! It's become an all consuming battle now.( As I wave the white flag!!!) Here are the stats for my PC -PIII,LG8320b cdrw,40gig HD, Via chipset with the latest Via 4in1 drivers, WinME. As if any of this matters. Thanks to all help and info providers. Zellar.

Last edited by zellar; Aug 22, 2002 at 05:05 AM.
  #10  
Old Aug 22, 2002, 03:43 PM
crackpot76 crackpot76 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: uk
Posts: 260
Default

if th resident evil 3 you are trying to backup is for psx 1 the patch is at megga games com it is protection fix and a trainer aswell if its ps 2 then you are currect no patch
  #11  
Old Aug 23, 2002, 06:29 PM
zellar zellar is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: mississauga,canada
Posts: 154
Default

Well now i'm really stumped. Resident Evil 3 Nemesis!!! As you know I tried to back it up with no luck. Each copy would freeze on the PSX Logo. So today I bought 7 back-ups. All six worked and the &th would freeze on the PSX Logo. You got it Resident Evil 3 Nemesis. I called the back-up guy right away and he said his copy worked and it doesn't need a patch. I have a Starchip and it boots everything. Anyone have the same trouble with this game? My back-up guy is stumped also!!! WTF!
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Artec And CDRWin... [Artec; RW-32x12x48; ] RedHatted CD-R & CD-RW 5 Jul 03, 2002 06:08 AM
Lite-on 40125W problem with cdrwin: [; ; winXP] baptizer CD-R & CD-RW 1 Jun 18, 2002 07:49 PM
Plextor 40/12/40A and CDRWin [; ; winXP] darkan9el CD-R & CD-RW 1 May 28, 2002 08:30 PM
Prob w/ cdrwin halo1313 Legacy Game Backup 1 May 23, 2002 04:11 AM
Cdrwin 4.0a,Nero 5.5.6.4 and Winxp ASPI Help Please ! Oberdid CD-R & CD-RW 2 Jan 20, 2002 01:58 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:51 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved