CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Open to All Computer Related Topics
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Sep 21, 2007, 07:58 AM
zackarias 123 zackarias 123 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 11
Default wierd

sponsored links

 
hi troops I have a wierd rippling effect when i scroll down any page be it web site or document can anyone tell me how to get rid of it thanks in advance bob
  #2  
Old Sep 24, 2007, 05:19 AM
zackarias 123 zackarias 123 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 11
Default

Oh I forgot to add that when I go into device manager there are 2 question marks over video controler & vga driver could that have anything to do with it cheers
  #3  
Old Sep 24, 2007, 06:01 PM
Insomniac Insomniac is offline
Veteran
 
Join Date: Jul 2000
Location: Sydney, Australia. Where else would you want to live?
Posts: 5,746
Default

Yes it could have something to do with it.

Try uninstalling the items with the question marks, then reboot and let Windows reinstall them.

If that fails, you will need to identify your video card or chip, then download and install the latest drivers.
  #4  
Old Sep 24, 2007, 09:19 PM
chandler68 chandler68 is offline
Veteran
 
Join Date: Dec 2000
Location: england
Posts: 977
Default

This usually happens when you have your resolution set to high without the drivers for the video card installed.

So you need to do what Insomniac has said and you should be back to normal.

You don't say if it has always been like this or just started to happen.

colin.
  #5  
Old Sep 24, 2007, 10:36 PM
zackarias 123 zackarias 123 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 11
Default

Hey insomniac how you doing I remember you helping me out a couple of years ago.Thanks for replying lads.Done the uninstalling reinstalling bit om device manager.put disc in that came with pc (by the way its brand new pc base unit) windows message was canot insall hardware cant find software.

The motherboard is ASUS M2N-MX
chipsets are NVIDIA GEFORCE 6100GPU & NVIDIAnFORCE 430 MCP

Graphics card is 512MB ATI RADEON X1800XL

When I looked on system details it reads video card unknown

tried ASUS driver site to update drivers. And nvidia site but seeing as I am not that pc literate downloaded varios drivers but eiher they were wrong ones or didnt work.
  #6  
Old Sep 25, 2007, 07:39 AM
zackarias 123 zackarias 123 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 11
Default update

right guys found drivers they are the same ones that came with the disk installed em still have the questionmarks. I have spent all afternoon on net trying to find vga drivers just keep going round in circles even phoned bill him self no help whatsoever. I am at a loss.???@!!!F***
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 04:13 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved