CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Open to All Computer Related Topics
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Sep 10, 2002, 10:12 PM
fackyah fackyah is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 150
Talking Can me and my sister use the same 56k internet account???

sponsored links

 
Hi, I have registered to a 56k internet providers........

well, my sister want to use my internet connection too.

so, if i connect to my internet providers with my usernames and passwords then my sister use the same usernames and passwords as i did and dial up to the same phone number as i did, so everythings is the same here, if so, what will happens if we both get on the internet at the same times using the same dial up numbers plus name and passwords???

What will happen:

1. Would they let me and my sister get on the internet at the same times
2. If so, would it slow down my internet connections
3. Would they banned me from my internet
4. Would they know that we both logged into the same accounts in the same times......
5. Will I get extra charge?

Thanks a lot!!! lol
Reply With Quote
  #2  
Old Sep 10, 2002, 10:15 PM
Bgnome Bgnome is offline
Veteran
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 613
Default

depending on the isp, most times she wont be allowed to log on, or you will get booted. if you are both in the same house, your best bet is to network your pcs and share a single internet connection, but it would be real slow..
Reply With Quote
  #3  
Old Sep 10, 2002, 11:18 PM
chevyman chevyman is offline
Veteran
 
Join Date: Apr 2001
Location: Pa
Posts: 501
Default

another thing is when you are on the net and your sister would try to connect she would get a busy signal
Reply With Quote
  #4  
Old Sep 10, 2002, 11:46 PM
fackyah fackyah is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 150
Default

My sister is at another house, so we are not using the same phone lines..........

Last edited by fackyah; Sep 11, 2002 at 07:14 AM.
Reply With Quote
  #5  
Old Sep 11, 2002, 12:17 AM
chevyman chevyman is offline
Veteran
 
Join Date: Apr 2001
Location: Pa
Posts: 501
Default

im not sure then try it and see what happens
Reply With Quote
  #6  
Old Sep 11, 2002, 01:08 PM
tc49821 tc49821 is offline
Veteran
 
Join Date: Aug 2000
Location: NY
Posts: 499
Default

i think u boot connecting to same acces not sure if u would still get a busy singal, connection to an isp from 2 cpu at the sametime is against the terms of service w most 56k isp, i know attworldnet is.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 11:35 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved