CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Video Game Backup - Xbox > Xbox Modchip Help & Installation
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Jul 19, 2002, 01:08 AM
gene27 gene27 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: mn
Posts: 113
Unhappy Goes on and off

sponsored links

 
When i frist turn the box on with the chip in it comes on goes of a couple of times then it flashes from red to green. Anyone?
Reply With Quote
  #2  
Old Jul 19, 2002, 01:19 AM
Suttung Suttung is offline
Banned
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 217
Default

GREEN/RED Flashing:
Probably a bad chip or bad image.

SOLID GREEN/NO EJECT/No AUDIO/No VIDEO:
Probably a bad solder point. Check all your points again.

SOLID GREEN/No AUDIO/No VIDEO:
This is probably a problems with your audio settings. Try to boot your xbox with a standard a/v pack instead of a HD pack.

ORANGE/GREEN Flashing:
No AUDIO/VIDEO (A/V) pack.


Re-check to see if there are any cold joints or loose wires. What chip are you using?
Reply With Quote
  #3  
Old Jul 19, 2002, 01:39 AM
gene27 gene27 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: mn
Posts: 113
Default

its an enigma and i used to to chip one already with no problem. But this one has the other kernel the 4034 and it just wont go. I prejumped for the flashing and ive tried undoing that to but i did that and even clipped 15 and 21 and it still wouldnt even go back to normal. What else can i try?
Reply With Quote
  #4  
Old Jul 19, 2002, 10:42 AM
Springfield_PD Springfield_PD is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2002
Posts: 259
Default

Check all the connections, red/green means it can't find the bios. You either have wires swapped or a bad joint.
Reply With Quote
  #5  
Old Jul 19, 2002, 02:10 PM
backup2k1 backup2k1 is offline
Veteran
 
Join Date: Apr 2001
Location: england,east sussex,canada
Posts: 1,741
Default

hi m8 it sounds like u got a broken wire or the wrong wire soldered somewhere
i had this problem the machine came on then went off
found it was a wire that was broken inside
all so make sure u got the board pushed in fully at the front of the xbox
sometime that is not pushed in full at all


backup2k1(the name u can trust)
Reply With Quote
  #6  
Old Jul 26, 2002, 07:30 PM
TaazKareem TaazKareem is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 207
Default

what about flashing orange and red??
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:55 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved