CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Legacy Game Backup
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


 
 
Thread Tools Display Modes
  #7  
Old May 29, 2002, 11:37 AM
chckid59 chckid59 is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Location: Baltimore
Posts: 192
Default

sponsored links

 
yes, the copy is in a cdrw drive. how do I fix whatever is wrong?
  #8  
Old May 29, 2002, 05:08 PM
psibob84 psibob84 is offline
Veteran
 
Join Date: Oct 2001
Location: Hampshire, UK
Posts: 1,240
Default

download clone cd V4, install it and restart your computer.
you should have a little cd type icon near your clock in the bottom right hand corner of the screen, right click on it and make sure there is a tick next to the text "hide CDr media" if not then click on the text so there is a tick next to it.
now try running the game.
  #9  
Old May 29, 2002, 05:51 PM
chckid59 chckid59 is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Location: Baltimore
Posts: 192
Default

I installed it, restarted, and tried but hide cd-r media is grayed out so I can't click it. I've also tried using daemon tools with safedisc emulation on, still no luck. how come it works with every1 else's computer? whatelse can I do?
  #10  
Old May 29, 2002, 06:21 PM
celtic_druid celtic_druid is offline
Veteran
 
Join Date: Apr 2000
Location: Melbourne,Vic,Australia
Posts: 15,160
Default

Hide CDR is not available in the US due to legal reasons. There are ways around it, but I don't really no the details as it ain't a problem for me.

Also I think I recall reading that fantom CD had a similar feature, you might want to try that.
  #11  
Old May 29, 2002, 06:34 PM
Brandono Brandono is offline
Veteran
 
Join Date: Mar 2001
Location: Geneva IL US
Posts: 1,060
Default

Download the b-loader and extract it from the .rar file to the GTA3 directory. Then everytime you want to play the game you have to open b-loader and hit start and it will work. If you have the Deviance release then I heard their are 5 corrupt files on CD2 and you have replace those with working ones or you won't have any sound.

B-loader is with the GTA3 cracks at www.gamecopyworld.com

Someone just emailed me a new .exe which doesn't need B-loader. If it works and I get sound I will let you know.
  #12  
Old May 29, 2002, 06:53 PM
chckid59 chckid59 is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Location: Baltimore
Posts: 192
Default

thnx its working now, all but the sound...

Last edited by chckid59; May 29, 2002 at 07:07 PM.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Please Please Help ! Panasonic Tv & Ntsc Dvd Output Problem !! JLGMAX DVD 0 Dec 07, 2002 05:03 PM
Problem with GTA3 for PC back up GreenDazed42 Legacy Game Backup 3 Nov 21, 2002 12:40 AM
Some Soloutions To Gta3 Problems Brandono Legacy Game Backup 4 Jul 01, 2002 01:02 PM
Another GTA3 problem.. se7en1phiv5 Legacy Game Backup 2 Jun 18, 2002 08:35 PM
Strange Yamaha 4416s CD Burner Problem [; ; win98SE] schu CD-R & CD-RW 4 Jan 28, 2002 11:11 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:13 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved