CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Legacy Game Backup
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Jun 06, 2002, 02:24 PM
Attreu Attreu is offline
Veteran
 
Join Date: Jul 2001
Location: Dublin, Ireland
Posts: 644
Default Jedi Knight 2

sponsored links

 
I'm trying to copy Starwars Jedi Knight 2.
I dont know if this is protected or not.


I just got a new Cd burner Lite-on 401248.

My old burner could not copy SD2 games and i think this one can.

Do i just use clone cd(newest version) or is there another was to copy protected games?

Any info would be useful?

Is there a FAQ on copying safe disc games?

thanks

Last edited by Attreu; Jun 06, 2002 at 06:17 PM.
  #2  
Old Jun 06, 2002, 02:41 PM
Attreu Attreu is offline
Veteran
 
Join Date: Jul 2001
Location: Dublin, Ireland
Posts: 644
Default

i just use clony XXL 2.0.0.6 to scan the cd and it says no protection, i take it i just do a clone cd 1:1 copy
  #3  
Old Jun 06, 2002, 02:45 PM
celtic_druid celtic_druid is offline
Veteran
 
Join Date: Apr 2000
Location: Melbourne,Vic,Australia
Posts: 15,160
Default

Trust me, it ain't protected. But, yes your new drive can copy SD2 games.

Here is some SafeDisc info: ********members.optushome.com.au/spamcatcher/unsafedisc/
  #4  
Old Jun 06, 2002, 03:20 PM
Mystical_2K Mystical_2K is offline
Veteran
 
Join Date: Apr 2000
Location: ???
Posts: 1,389
Default

yep Jedi Knight 2 is not protected except for CD-Checks
  #5  
Old Jun 06, 2002, 06:45 PM
Attreu Attreu is offline
Veteran
 
Join Date: Jul 2001
Location: Dublin, Ireland
Posts: 644
Default

ok I've managed to make a copy of it but when i go to play it i get:

Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Any ideas?


I'm running geforce32, winXP, p4 1.4 768ram.

thanks for the help so far.

Last edited by Attreu; Jun 06, 2002 at 06:48 PM.
  #6  
Old Jun 07, 2002, 03:39 AM
celtic_druid celtic_druid is offline
Veteran
 
Join Date: Apr 2000
Location: Melbourne,Vic,Australia
Posts: 15,160
Default

Update your video card drivers.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
jedi knight 2 cover biglen Video Game Backup - Xbox 1 Dec 15, 2002 07:15 PM
Jedi Knight 2 ISO SpyderF22 Legacy Game Backup 3 May 24, 2002 01:40 AM
Jedi Knight 2: Jedi outcast [HP ; ; winME] Btaggs Legacy Game Backup 3 May 17, 2002 08:31 AM
What boxes do I click to clone Jedi Knight II Jedi Outcast? MAX POWER Legacy Game Backup 4 May 16, 2002 06:25 PM
Jedi Knight 2 Trouble zellar Legacy Game Backup 9 Apr 24, 2002 08:23 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:11 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved