CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Video Game Backup - Xbox
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Nov 12, 2002, 05:23 PM
clarence w clarence w is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: Michigan
Posts: 435
Default ALL LOOK IN & XBOX Live beta testers please verify if possible!!

sponsored links

 
I'm a live beta tester been one since 11/05/02. been using it on my enigma modded xbox. when i went to play last night got an error saying "Your Xbox cannot connect to LIve" Tried first with moto gp then several times also with whacked and nfl fever and nothing worked. then there was a troubleshooting icon on menu i could pick so i did and it ran a check of my connection and system. everything checked out ok except i got an error saying "Xbox Live not found"

I have a second unmodded xbox so i copied my account info from the hard drive to memory card. Then i tried to use the xbox live disc to update the dash on it. My xbox live works fine now.

So i'm wondering if they've found a way to detect if your system has a mod chip in it?

Has any of the other beta tester had this problem?

thanks in advance
  #2  
Old Nov 12, 2002, 05:31 PM
cameron_in_oz cameron_in_oz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Sydney, NSW. Australia
Posts: 192
Default

I read something about this on the xbox-scene site ...

But I also read that on the gotmod site that someone with a modded xbox WAS able to play on LIVE ...

It will be inetersting to find out exactly what is going on ...

I'm sure either xecuter or Exo will eventually get around this tho
  #3  
Old Nov 12, 2002, 07:11 PM
bebrewer bebrewer is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 345
Default

i'm using a XIOS mod (xtender 1.1 clone) with original hard drive and haven't been able to connect since yesterday. keep getting an 'xbox live not found' error no matter what game i try to use.

verified that the NIC isn't the problem by playing halo via xbconnect earlier today
  #4  
Old Nov 12, 2002, 07:20 PM
littlelooch littlelooch is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 81
Default

^ I have the same thing. (Xios no HD replacement) and same results. Neither disk works. this blows. And Mech Assult tommorow. NOOO!!!

I want fix now
  #5  
Old Nov 12, 2002, 08:10 PM
bebrewer bebrewer is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 345
Default

clarence - details on your modded xbox that isn't working now please? trying to go through the process of elimination
  #6  
Old Nov 12, 2002, 08:17 PM
cameron_in_oz cameron_in_oz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Sydney, NSW. Australia
Posts: 192
Default

i think the chaps on the gotmods site are currently investigating this ... shouldn't be too long before we have an answer
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
xbox hd and iso program SD_DRACULA Video Game Backup - Xbox 10 May 21, 2003 05:06 PM
Anyone else dissapointed with XBOXs E3 lineup? Dunny Video Game Backup - Xbox 20 Apr 26, 2003 03:13 PM
Is there a way to get online with xbox without xbox live gear? The Phone Guy Video Game Backup - Xbox 2 Mar 21, 2003 06:42 AM
Homemade LPCmod questions...XBox Live...yada, yada, yada barracuda Xbox Modchip Help & Installation 15 Jan 30, 2003 12:54 AM
real life comparison boomtheroom Consumer's Opinion 8 Oct 22, 2002 09:12 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:59 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved