CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Video Game Backup - Xbox
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


 
 
Thread Tools Display Modes
  #13  
Old Dec 30, 2002, 12:49 PM
derekmartin666 derekmartin666 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Glasgow
Posts: 164
Default

sponsored links

 
just downloaded newer xiso, thanks wheelie.
im going to try and burn a game again and hopefully this will help.
i'll keep you posted tiger if this helps

it must be a simple problem if the 2 of us expericing the same problem.


thanx

derek
  #14  
Old Dec 30, 2002, 12:59 PM
hearts hearts is offline
Veteran
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 822
Default

I'm having the same problem, copied the game from xbox to PC then created the ISO using xiso ver 0.9.1 Then burned a 2x using Prasi. I will try again a 1x and see if it makes a difference.
My ISO image was 1.08 gig is this correct seemed very small.
  #15  
Old Dec 30, 2002, 01:10 PM
derekmartin666 derekmartin666 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Glasgow
Posts: 164
Default

1 gig seems ok some of my xiso's are that.
ive tried burning at 1x as well.

must be an answer !!!!!

ill keep you posted
  #16  
Old Dec 30, 2002, 01:29 PM
hearts hearts is offline
Veteran
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 822
Default

I just burned it again at 1x speed loads to the same bit then stops. When it gets to the first game screen it says underneath the game writing "Theres a problem with the disc you are using it may be dirty or damaged" This is UNDERNEATH the writing for the game so I think its protected and detecting the disc is not original.
  #17  
Old Dec 30, 2002, 01:45 PM
derekmartin666 derekmartin666 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Glasgow
Posts: 164
Default

yep sounds the same,

crash bandicot=Theres a problem with the disc you are using it may be dirty or damaged.

tony hawkes 3= loads to demo video screen then stops about 20 secs later freezes

project gotham racing= says its loading and sticks on blank screen.

must be some way of backing them up, there is guys here selling them backed up. so if they can do it , surely we can!

derek
  #18  
Old Dec 30, 2002, 01:57 PM
tiger701 tiger701 is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 4
Default

im using record max now 4.5 at 1 x speed
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mac guide on how to backup PS2/PSX games PS24LIFE Mac User 7 Oct 11, 2011 10:25 AM
universal patch for pal-ntsc games? xxxicethixxx Video Game Backup - PS2 2 Mar 17, 2003 01:26 AM
Help! My PS2 can't read dvdr and original dvd games properly OmegaX Video Game Backup - PS2 10 Aug 27, 2002 04:13 PM
Ok, for some PS2 info. Let's patch a game?? CousinFizz Video Game Backup - PS2 5 May 07, 2002 07:39 AM
Why do we need to Patch certain EA games while having Neo4??? Pickolizac Video Game Backup - PS2 4 Mar 22, 2002 11:17 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:11 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved