CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Video Game Backup - PS2 > PS2 Modchip Help & Installation
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #13  
Old Jan 07, 2003, 09:37 AM
darranw darranw is offline
Newbie
 
Join Date: Jan 2002
Location: wales
Posts: 6
Default

sponsored links

 
I found this site today, Seems to be a press release for it on January 25th.
Looks good if it's true. Anyone else heard of this chip.

'Devolution Memory System'

***********.dms3.com/
Reply With Quote
  #14  
Old Jan 07, 2003, 11:26 AM
madison mods madison mods is offline
Veteran
 
Join Date: Jan 2002
Location: Madison, Wisconsin
Posts: 797
Default

I would want to see a picture of it, but $5 says it's using ripped Magic 3 coding like most other clones are now. It would be simple enough to add macrovision disable with another on board chip. But it does definitely look interesting, I'd like to see one...
Reply With Quote
  #15  
Old Jan 07, 2003, 12:31 PM
ps2daddy ps2daddy is offline
Veteran
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 2,154
Default

Quote:
[i]Originally posted by madison mods [/i]
[B]I would want to see a picture of it, but $5 says it's using ripped Magic 3 coding like most other clones are now. It would be simple enough to add macrovision disable with another on board chip. But it does definitely look interesting, I'd like to see one... [/B]
They have a picture of it at <<removed>>
click on the comments about it they discuss it on the main page.

------------------------------------------------

No references to other forums allowed.
Darkman.

Last edited by Darkman; Jan 07, 2003 at 07:26 PM.
Reply With Quote
  #16  
Old Jan 08, 2003, 05:18 PM
tweak1487 tweak1487 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 43
Default

Quote:
Originally posted by madison mods
I would want to see a picture of it, but $5 says it's using ripped Magic 3 coding like most other clones are now. It would be simple enough to add macrovision disable with another on board chip. But it does definitely look interesting, I'd like to see one...
5 bucks? your on
Reply With Quote
  #17  
Old Jan 09, 2003, 08:42 AM
madison mods madison mods is offline
Veteran
 
Join Date: Jan 2002
Location: Madison, Wisconsin
Posts: 797
Default

Tweak-
After looking at the site a little closer, I may have to retract that statement. I just hope it actually does work the way they say it does... I guess we'll have to wait and see...
Reply With Quote
  #18  
Old Jan 09, 2003, 08:45 AM
ps2daddy ps2daddy is offline
Veteran
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 2,154
Default

Quote:
[i]Originally posted by ps2daddy [/i]
[B]They have a picture of it at <<removed>>
click on the comments about it they discuss it on the main page.

------------------------------------------------

No references to other forums allowed.
Darkman. [/B]
Sorry Darkman I understand
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PS2 will play PS1 but not PS2 games? dallashiphopcom Video Game Backup - PS2 7 Apr 22, 2009 02:28 AM
WORLD MODCHIPS!!! Seller of PS2 & XB Modchips. Check us Out!!! 9Homersimpson9 PS2 Modchip Help & Installation 1 May 31, 2004 12:27 PM
ps2 chipping service/west yorksire lumbie PS2 Modchip Help & Installation 1 May 17, 2004 12:17 PM
PS2 Modchips still overpriced !! cdhawk55 Video Game Backup - PS2 40 Dec 26, 2002 05:45 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:53 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved