CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Video Game Backup - PS2
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


 
 
Thread Tools Display Modes
  #13  
Old Mar 29, 2003, 08:29 PM
Ivanhoe Ivanhoe is offline
Veteran
 
Join Date: Apr 2000
Location: ??????????????
Posts: 548
Default

sponsored links

 
Sorry to be a ewbie about this, but what do you mean by save new codes? Do we need a sharkport or something? Is one of those dongles required?
  #14  
Old Mar 29, 2003, 09:09 PM
TIME2PLAYDAGAME TIME2PLAYDAGAME is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: New York
Posts: 135
Default

I dunno how this thing works at all. I can not for the life of me get the codes to work on my back ups. I have a Magic 2 and have to reset....i can't just press X and the game boots.

I also have been trying the latest Code Breaker which also runs off memory card, and have no clue how to make it work on back ups?

So can someone help or am i just the idiot around here? I mean sue me, if i haven't used a GS before....Last cheating enhancer i had was Game Genie on the SNES back in the day...LoLzzzz
  #15  
Old Mar 30, 2003, 02:27 AM
OvAZ kLocKz OvAZ kLocKz is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: san jose, ca, usa
Posts: 399
Default

Quote:
[i]Originally posted by Ivanhoe [/i]
[B]Sorry to be a ewbie about this, but what do you mean by save new codes? Do we need a sharkport or something? Is one of those dongles required? [/B]
u can save your cheat to a regular memory card. so u dont need a dongle.

how sad, some dude from ********** is trying to sell a link to gs3.0 and codebreaker 4.0 for 3 bucks, lol

Last edited by OvAZ kLocKz; Mar 30, 2003 at 08:17 AM.
  #16  
Old Mar 30, 2003, 09:53 AM
AMD AMD is offline
Veteran
 
Join Date: Jul 2001
Location: CA, USA
Posts: 707
Default

Quote:
[i]Originally posted by OvAZ kLocKz [/i]
[B]u can save your cheat to a regular memory card. so u dont need a dongle.

how sad, some dude from ********** is trying to sell a link to gs3.0 and codebreaker 4.0 for 3 bucks, lol [/B]
Just like Bleemcast. They don't sell the disk. They sell the link. Thanks for ZEVDOGS sharing thing like this in this forum. Actually, this is not hard to find. If u go to google, type codebreaker or gameshark; u should find it within a few mins.
  #17  
Old Mar 30, 2003, 05:02 PM
toadster123 toadster123 is offline
Veteran
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 633
Default

haha, what a loser..... trying to sell a link, which probably isnt his in the first place...

I mean if it was ur webspace and u upped it ,i can understand that ,,but come on people...
  #18  
Old Mar 30, 2003, 07:00 PM
X_calibur X_calibur is offline
Veteran
 
Join Date: Oct 2001
Location: Canada
Posts: 725
Default

I didnt see any pop ups

oh yeah thx for my pop up stopper
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
gameshark v 3.0 question crstofer Video Game Backup - PS2 8 Apr 25, 2003 02:27 PM
Gameshark 2 v 3.0. dece870717 Video Game Backup - PS2 7 Apr 13, 2003 03:05 PM
Gameshark 2 v 3.0 for my apple chip da12kill00 Video Game Backup - PS2 1 Apr 12, 2003 02:43 AM
WOW.. I cant use NO GAMESHARK DISC E_Dog Video Game Backup - PS2 7 Jan 05, 2003 04:08 AM
cool the 2 DOLLAR gameshark works with my v1 ps2 and neo key skillz45 Video Game Backup - PS2 8 Jul 26, 2002 10:03 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:35 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved