CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Video Game Backup - Xbox
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Feb 18, 2004, 08:37 AM
c2morg c2morg is offline
Newbie
 
Join Date: Nov 2002
Location: UK
Posts: 7
Red face new bond game problems, anyone else ?

sponsored links

 
hi


just got the new bond game, running it from the hard drive and when it comes to the driving missions it crashes.

there are 2 xbes tho on the cd, default and driving.. i think its switching executables and then dying, anyone got an idea how i can fix this ?

havnt got a dvd burner to knock a copy of it off

Chris
  #2  
Old Feb 18, 2004, 09:45 AM
tef89 tef89 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: UK
Posts: 77
Default

It seems like you have the WAM nuked (i.e doesn't work properly) version unfortunately.
  #3  
Old Feb 18, 2004, 01:57 PM
Uranus Uranus is offline
Veteran
 
Join Date: Aug 2002
Location: East London
Posts: 705
Default

The wam version wouldn't work properly form dvdr or hdd and the insomina version only worked from dvdr. there's a [url=***********.nforce.nl/nfos/clear_txt.php?id=57967]Patch out now so you should be good to go.
  #4  
Old Feb 19, 2004, 07:14 AM
nimbles nimbles is offline
Veteran
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 1,258
Default

yup can confirm the patch works- althoguh Trefactor seems to have applied but can't get one of the levels to load- haven't got far enough in the game to verify that.

The fix i found contained a ppf file which was supposed to be applied to the iso and a default and driving .xbe's which you could use to overwrite the original default and driving .xbes's if you extracted the files from the iso (the way you'd do it if you had already extracted the iso onto the xbox hd)
  #5  
Old Feb 19, 2004, 07:17 AM
tef89 tef89 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: UK
Posts: 77
Default

I'm being tolde by a friend who's nearly finished it that he needed to switch to NTSC mode at a certain point.
  #6  
Old Feb 19, 2004, 07:35 AM
nimbles nimbles is offline
Veteran
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 1,258
Default

Thats something that tends to happen with ea games as a rule of thumb nowadays anyway

007 nightfire and Tigerwoods 2004, both only boot if the xbox is in ntsc mode-

its a shame avalaunch's auto video mode switcher caused so many problems, cos that would have done away with the need to manually keep going back and forth to the enigmah video mode switcher, but i think evox (3935) has a stable auto video mode switcher- i think- i noticed the option in the settings of evox, but now that its my secondary dash i don't tend to use it that often
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Prince Of Persia loads ok, but game problems. mikagenomiko Video Game Backup - PS2 13 Jan 05, 2004 08:18 PM
multi game problems develitate Video Game Backup - Xbox 3 Nov 14, 2003 05:47 PM
Game rest problems Stroller Video Game Backup - Xbox 1 Aug 23, 2003 09:11 PM
XBox Game Selector with emualtor Problems Kage Video Game Backup - Xbox 1 Oct 18, 2002 02:08 AM
ALL U NEED TO KNOW ABOUT Grand Theft Auto III FOR PC WTM2323 Legacy Game Backup 6 May 24, 2002 06:30 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:10 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved