CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Video Game Backup - PS2
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old May 20, 2004, 02:37 PM
jdzworld jdzworld is offline
Veteran
 
Join Date: May 2001
Location: mo
Posts: 698
Default ne1 backup gameshark v1.9 cd?

sponsored links

 
i followed the rules yet it wont boot in ps2. any suggestions??
i got the v4 gs backup working just fine though...but havent learned all the tricks of the trade on it yet.
  #2  
Old May 20, 2004, 04:56 PM
konga123 konga123 is offline
Veteran
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 1,288
Default

OK, what was your problem again? As CDLoader might be able to help.
  #3  
Old May 20, 2004, 06:30 PM
jdzworld jdzworld is offline
Veteran
 
Join Date: May 2001
Location: mo
Posts: 698
Default

well, i had to replace my v1 laser and i wanted a direct boot chip so i got the duo chip..because the matrix and dms3 were said to be too hard to install by my installer for my old ps2(lol).
i just wanted to backup my gs v1.9. the original v1.9 is playing great now that i have a new laser!! i tried your steps on how to do it w/ clone but the ps2 just keeps trying to read the disc every min. or so and never goes off the browser screen.
your backup gs method did work for my gs v4 though. great job!!
  #4  
Old May 20, 2004, 10:04 PM
jdzworld jdzworld is offline
Veteran
 
Join Date: May 2001
Location: mo
Posts: 698
Default

nevermind...its just a waste of time. theres no need for me to do it as now my other gs versions(v1.3,v1.0) probably work great also. thx 4 help tho
  #5  
Old May 21, 2004, 03:01 AM
konga123 konga123 is offline
Veteran
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 1,288
Default

np, if you need any further help just holler
  #6  
Old May 21, 2004, 10:31 AM
jdzworld jdzworld is offline
Veteran
 
Join Date: May 2001
Location: mo
Posts: 698
Default

hey..could u post that bin/cue of the gs v1.9 in a zip like u did for mediaplyr 1.5? i think u had it on your site. i d/l it but got error message when trying to burn cue. i think my cpu was messing up though. and now your site is unavailable. thx.
that ps2 mediaplyr 1.5 is nice!! thx for giving me that
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can I use a backup of a Gameshark 2 Version3 with no dongle on my magic 2 modded PS2? raiden1817 Video Game Backup - PS2 1 May 01, 2003 04:45 PM
Working Gameshark 2 backup?? Max Power 2 Video Game Backup - PS2 5 Jan 18, 2003 04:19 AM
making a copy of gameshark 2 v1.9 jaykull Video Game Backup - PS2 1 Nov 20, 2002 01:44 PM
Gameshark backup won't start???? bupsfsale Video Game Backup - PS2 10 Jun 25, 2002 10:37 AM
will a backup copy of a gameshark boot up my dvdr's dc8714 Video Game Backup - PS2 5 Apr 16, 2002 12:12 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:05 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved