CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Video Game Backup - PS2
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old May 26, 2004, 03:00 PM
TheGame786 TheGame786 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 20
Default Booting Copied PS2 Games?

sponsored links

 
What do you need to boot it. Its a copied game. It was my own game and I made a copy of it yet the copied version doesnt work. Says you must insert a PS2 format disc? Would GameShark2 do the job? If so how do you boot from that? Thanks
  #2  
Old May 26, 2004, 05:50 PM
konga123 konga123 is offline
Veteran
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 1,288
Default

hey there,

OK first of all, do you have a modchip installed? Flip top case, or any other alternate means? Which country/state are you located? (Might know a few installers)

You're going to need a means of booting, such as one of these 'devices' (although the fliptop really isn't a device) mentioned above.
  #3  
Old May 26, 2004, 05:52 PM
konga123 konga123 is offline
Veteran
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 1,288
Default

oops I didn't know you're new

Welcome to the forum
  #4  
Old May 26, 2004, 07:49 PM
TheGame786 TheGame786 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 20
Default

Hi I do have a mod chip installed. It was done over a year ago but burned games worked and I believe I used GameSHark 2 to load it up. I have misplaced my GS2 but if that is what you need to play my own copied game, what do you do with GS2, I forgot. I hope I dont need anything else. I can go buy another GS2 if necessary thanks and also thanks for welcoming me. Great to be aboard now if only I get help
  #5  
Old May 27, 2004, 12:22 AM
jdzworld jdzworld is offline
Veteran
 
Join Date: May 2001
Location: mo
Posts: 698
Default

i could sell u a gs2 for cheaper than the store. did u do a swap or double swap(for backup) when your gs s/w loaded up? email me if u need gs disc and u got a dongle. i even have a v4 gs for sell!!! it would be more helpful if u knew your old version # if u got a dongle. what version is your ps2?
[email]lil_soldier@eudoramail.com[/email]
  #6  
Old May 27, 2004, 04:00 AM
TheGame786 TheGame786 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 20
Default

yeah i have a mod chip installed. all I wanna do is how to play my PS2 copied game. I got a mod chipp installed. Then what? WIll GS2 help load it? If so what steps do I take once inserting my GS2 disc in, if not what would help. Someone please help. I'm sure someone knows. I have a mod chip it used to allow me to play burned games, before. But I just wanna know if GS2 will help emload my own copied games. Thanks
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
does this dvd burner is good to copied ps2 games? caraloca Video Game Backup - PS2 8 Jan 22, 2004 07:48 PM
need help with ps2 v7 (magic 3.1): psx cdr games wont load GameBoi499 PS2 Modchip Help & Installation 3 Aug 10, 2003 07:42 PM
is it possible to play PS2 games on PS2 from a harddrive? zeus8890 Video Game Backup - PS2 3 Nov 16, 2002 12:52 AM
Ps2 Wont boot dvd games or psone games DCman123 Video Game Backup - PS2 0 Oct 28, 2002 11:31 PM
Alternate To Gameshark For Booting Ps2 Games!!! FieldDog1 Video Game Backup - PS2 39 Jul 25, 2002 10:21 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:00 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved