CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Open to All Computer Related Topics > Computer Networking & Security
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Aug 04, 2004, 06:22 PM
Joe Bateman Joe Bateman is offline
Veteran
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 625
Default Best Firewall? zone alarm doesnt work

sponsored links

 
hi, zone alarm crashes my other apps, slows down my pc! so im looking for one which wont do this! atm im getting problems with my connection freezing and speeds dropping to 2k lol when im on 512k. ive removed spyware, viruses etc so dont know whats happening

thanks
  #2  
Old Aug 04, 2004, 06:30 PM
Joe Bateman Joe Bateman is offline
Veteran
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 625
Default

also my windows media player freezes and slows when i watch a video, this is since i installed zone alarm and it still happens after removing it
  #3  
Old Aug 04, 2004, 07:22 PM
PhantomTa2 PhantomTa2 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 218
Default Weird.......

Never had anything like that happen to me......I assume you've scanned for spyware and virii?
Other than that, alot of people seem to like Agnitum Outpost as an alternative to ZAPro.
Hope this helps
  #4  
Old Aug 05, 2004, 04:16 AM
Joe Bateman Joe Bateman is offline
Veteran
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 625
Default

yeah i scanned it and also removed it. this is my speed test results
Direction
Actual Speed
True Speed (estimated)

Downstream 59 Kbps (7.4 KB/sec) 63 Kbps (inc. overheads)
Upstream 41 Kbps (5.1 KB/sec) 44 Kbps (inc. overheads)


thanks for the tip, ill try downloading it
  #5  
Old Aug 06, 2004, 07:59 AM
carlieann carlieann is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: uk
Posts: 254
Default

Dont understand what's wrong as i've used zoneAlarm for over a year & never encountered a problem like that. Are u sure u havent got a virus or some bad piece of spyware lurking around ur system undetected??
I would suggest u try hijack this & CWShredder, they will get u sorted if something is embedded in ur systems registry plus they have a forum which helps u out also [URL=********spywarewarrior.com/index.php]Here

Hope this helps!
  #6  
Old Aug 07, 2004, 10:59 AM
autoloader autoloader is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Scotland
Posts: 201
Default

i had to ditch zone alarm pro 5................causing problems also. there is a known issue with zone alarm pro 5 and bit torrent software thats why i ditched it.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
zone alarm pro + vsmon.exe process [; ; winXP] wigwam salesman Windows XP 4 Nov 30, 2003 06:05 PM
Zone Alarm Pro?? [Me; ; winXP] wigwam salesman Windows XP 1 Sep 02, 2003 12:41 PM
Zone Alarm settings help needed plz... BigVal Open to All Computer Related Topics 1 May 25, 2003 11:07 AM
zone alarm pro worth upgrading 2 m8s bluemoonbaz Computer Networking & Security 11 Mar 28, 2002 08:12 PM
do i need zone alarm pro reillybus Computer Networking & Security 1 Jan 24, 2002 09:02 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:27 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved