CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Video Game Backup - Xbox > Xbox Modchip Help & Installation
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Aug 11, 2004, 11:11 PM
biglen biglen is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 153
Default Aladdin Advance Plus install question

sponsored links

 
i am installing the Aladdin Advance Plus chip in my v1 and was wondering if i could skip any solder points if i'm not going to use the live feature?also,any tips on removing the old xecutor v1 chip?
Reply With Quote
  #2  
Old Aug 13, 2004, 11:20 PM
biglen biglen is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 153
Default

is this a difficult question?
Reply With Quote
  #3  
Old Aug 14, 2004, 05:29 PM
biglen biglen is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 153
Default

i installed the chip today but here are my problems.if i tap the power button i get the "xbox needs service" message.if i hold the power button for 2 seconds all backups boot fine and so do dvd's.when it is booting,right under the xbox logo it says xecutor 2 but i have an aladdin advance chip.also,if i want to change games i have to power off and then hold the power button for 2 seconds.are all these things normal?
Reply With Quote
  #4  
Old Aug 29, 2004, 04:01 PM
cuchulan cuchulan is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 253
Default

Hi M8
Can't help with prob but can tell u that when u just press power button and release immediatly xbox should boot without chip enabled to allow play on xbox live.If u dont intend 2 use xbox live then ur ok.
Reply With Quote
  #5  
Old Aug 29, 2004, 04:07 PM
cuchulan cuchulan is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 253
Default

Hi M8
Can't help with prob but can tell u that when u just press power button and release immediatly xbox should boot without chip enabled to allow play on xbox live.If u dont intend 2 use xbox live then ur ok
meant 2 say that executer2 is the bios loaded and not a fault in installation
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cheapest place to buy aladdin advance v64 chip?? shalashaska Xbox Modchip Help & Installation 6 Apr 14, 2004 09:08 PM
problem with aladdin advance chipman Video Game Backup - Xbox 1 Mar 05, 2004 02:43 PM
aladdin install observations and questions mumbla Xbox Modchip Help & Installation 3 Dec 14, 2003 06:09 AM
What's diff of a Flash 2 Advance and Flash Advance 2? TekkenTT Legacy Game Backup 2 Sep 05, 2003 02:04 AM
install fom HDD but not from CDROM [; ; win98] Cornel001 CD-R & CD-RW 2 Apr 08, 2003 07:07 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:52 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved