CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Device Driver Questions
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Aug 12, 2006, 12:46 AM
olcaddy olcaddy is offline
Newbie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
Default Clone driver install to another computer?

sponsored links

 
Ok Im working on making a server. I've got an XP machine that used a wireless card to access the internet. I dont have a wireless card. But I do have a LEXAR pci adapter (GS-UFD-20SA-TP) and a D-Link AirPlus PCI card. I went to LEXAR's website dowloaded the driver for the adapter and the new computer still did not recognize the hardware. I tried the same thing with my laptop letting windows update search the internet. I found it installed and now works on my laptop. Anyone know of a way to find the driver on my laptop, and copy in onto the new computer.

Slightly unrelated. But the reason I am going this complicated of a route is because the ethernet from the motherboard does not work as far as I can tell. My network connections shows nothing. So if you can fix that my problem would be solved as well.

By the way when I say 'new computer' that is not acutally new. Just new to me. Its an AMD athelon. 1GHZ

I have been working with this for a very long time and am fried. Please any suggestions are welcome.
Thanks
  #2  
Old Nov 15, 2006, 07:06 PM
huseyin42 huseyin42 is offline
Newbie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by olcaddy
Ok Im working on making a server. I've got an XP machine that used a wireless card to access the internet. I dont have a wireless card. But I do have a LEXAR pci adapter (GS-UFD-20SA-TP) and a D-Link AirPlus PCI card. I went to LEXAR's website dowloaded the driver for the adapter and the new computer still did not recognize the hardware. I tried the same thing with my laptop letting windows update search the internet. I found it installed and now works on my laptop. Anyone know of a way to find the driver on my laptop, and copy in onto the new computer.

Slightly unrelated. But the reason I am going this complicated of a route is because the ethernet from the motherboard does not work as far as I can tell. My network connections shows nothing. So if you can fix that my problem would be solved as well.

By the way when I say 'new computer' that is not acutally new. Just new to me. Its an AMD athelon. 1GHZ

I have been working with this for a very long time and am fried. Please any suggestions are welcome.
Thanks
FGNGJHRTJRSHJSR65J5
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My computer thinks a data CD is blank Artie CD-R & CD-RW 18 Jan 08, 2008 10:21 AM
im still having problems with my burner raulguatemala CD-R & CD-RW 3 Mar 05, 2005 12:12 PM
Can't install anything on Windows XP xPowersx Open to All Computer Related Topics 0 May 21, 2003 06:23 AM
help with clone cd Gogeta #1 Legacy Game Backup 7 Jul 31, 2002 12:50 PM
HP mitsumi CD ROm is killliiiinnng me magrurry Device Driver Questions 1 Feb 08, 2002 11:40 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:52 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved