CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Video Game Backup - PS2 > PS2 Modchip Help & Installation
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Jan 27, 2008, 11:30 PM
colon colon is offline
Newbie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 3
Default modbo v4

sponsored links

 
Hi guys

I've just installed a modbov4 in a ps2 v7,

I've double checked all the connections, and everything seems ok.

Problem is, when the ps2 boots, I see the Matrix logo for a second then it skips directly to the default ps2 menu.

Have any of you seen this before? is this a common problem?
Is the chip defect?

What should I do?

thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old Jan 28, 2008, 10:34 PM
colon colon is offline
Newbie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 3
Default

I answered my own question....

I was missing a solder point on the diagram I had for the v7-v8...

here are the good ones if it can help someone else...

***********.c h e a p - m o d c h i p .com/Diagrams/Modbo4/

remove the spaces

Last edited by colon; Jan 28, 2008 at 10:36 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 05:10 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved