CDROM-Guide forums

Go Back   CDROM-Guide forums > Main Forums > Video Game Backup - PS2 > PS2 Modchip Help & Installation
FAQ Calendar Mark Forums Read
Open   CSec   Data   DevDrv   CoOp   Audio   CDRW   CDG   VCD   DVD   HD DVD   Mac   VGB   PS2   DC   Xbox  


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old Apr 16, 2008, 07:26 PM
caper_1 caper_1 is offline
Newbie
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2
Default No eject light

sponsored links

 
I replaced the BA chip only to find that a game eventually started to boot, then froze then the PS2 went into a state like before: wont eject, etc. Blue LED is intermittent. Blue led will just flash like it is GOING to eject. I get a flicker of the video black screen, but that is it. No "Sony corporation" logo or anything. I cleaned up the BIOS chip with desolder braid as well as the BA, and checked with a meter for bridging (none). I also installed a new reset/eject ribbon cable. What the heck is wrong with this unit? It is a V7 by the way.

history: Installed modbo 745 and unit worked fine for 3 days before dying the first time. Uninstalled chip and cleaned up all solder points....
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 03:50 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996-2009 CDROM-Guide.com. All rights reserved